LIEBHERR Wkr 1811 Borhűtő 145L

Nettó ár: 285 500 Ft
Bruttó ár: 362 585 Ft
A termék megvásárlásával 3399 Hűségforintot írunk jóvá fiókján!
Cikkszám: 012017 Kategóriák: , , Címke:
Méretek Szélesség: 600 × Mélység: 613 × Magasság: 890 mm
Teljesítmény 0,20kW/230V

Bruttó 145 literes borklíma szekrény;(netto 128 L) ventilációs hűtési rendszer; HardLine teli ajtó (opcionális zár); egy hőmérsékleti zóna; hűtési tartomány: +5/+20°C között (fűtőszállal); 2 fokozatban állítható ventiláció és páratartalom; elektronikus vezérlés; digitális hőmérsékletkijelzés; optikai és akusztikus riasztási funkciók: túl magas/alacsony belső hőmérséklet és ajtó nyitva maradás esetén; billentyűzár funkció; kívül fekete színű porszórt acél burkolat; bordói vörös színű ajtó; egy darabból készült, hőformázott, szürke színű polisztirol (környezetbarát) belső burkolat; elpárologtató védőburkolat (odafagyás elleni védelem); 2 db horganyzott acél rácspolc; bordázott padlólemez; a polcok magassága 30 mm-ként állítható; kapacitás: 66 db 0,75l bordói palack; aktív szénszűrő; biztonsági termosztát (fagyás elleni védelem); az ajtó önműködően csukódik és nyitásának iránya megfordítható; higiénikus, cserélhető ajtószigetelés; automatikus leolvasztás; 1 pár első vízszintező talp; FCKW-FKW mentes hűtőközeg (R 600a) és falszigetelés; külső hőmérséklet: +10/+43°C között – SN-T klímaosztály; éves energiafogyasztás 75,56 kWh; E energiahatékonysági osztály; zajszint: 37 dB; C zajszint osztály. 5 év garanciával!!_x000d_ _x000d_


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:nettó díj/csomag
100 000 Ft nettó rendelési érték alatt3990 Ft
100 000 Ft felettDÍJMENTES
+ utánvét esetén kezelési költségaz összeg 1%-a
40kg feletti vagy terjedelmes* vagy raklapos csomagok:
200 000 Ft alatt 11990 Ft
200 000 Ft felett DÍJMENTES
+ utánvét esetén kezelési költség az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+ÁFA

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes! Amennyiben a Magyar Postával szeretné elszállíttatni a csomagot, kérjük rendeléskor jelezze felénk!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni.

Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb a csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1 x leghosszabb oldal + 2 x második oldal + 2 x harmadik oldal)

Liebherr

A Liebherr világelső az ipari hűtőszekrények, fagyasztószekrények és ládák területén. A Liebherr cég által gyártott hűtőberendezések története több, mint 60 éves múltra tekint vissza.
  • A kezdetektől fogva a legjobb minőségű hűtőberendezéseket gyártották, eleinte csak a magánszektor számára, de najainkban már az ipar, a kereskedelem, a vendéglátás és a kutatás-fejlesztés területén is változatos ipari hűtőberendezéseket kínál, legyen szó akár bortárolásról, vagy robbanásbiztos hűtőről.
  • Az általunk forgalmazott ipari Liebherr hűtők a Liebherr ausztirai, lienzi gyárában készül. A gyártás az alapanyag választástól a késztermék csomagolásáig a legnagyobb odafigyelés mellett történik. A gyártási folyamat során minden egyes Liebherr ipari hűtőberendezést a gyárban leellenőriznek, így a forgalomba kerülő készülékek megbízhatósága minden egyéb gyártmányét felülmúlja. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően minden Liebherr vásárló biztos lehet benne, hogy a legkorszerűbb legmegbízhatóbb készüléket vásárolta meg.
  • A Liebherr termékek energiahatékonysága kiváló, sokesetben fele annyi energiát fogyasztanak, mint vetélytársaik. Üzemeltetésük takarékos és egyszerű. A Liebherr hűtőszekrények és fagyasztó berendezések könnyen tisztíthatóak, gyorsan elérik a kívánt hűtési hőmérsékletet, és kevés karbantartást igényelnek. A készüléken beállított hűtési hőmérsékletet pontosan tartják, minden Liebherr készülék megfelel a HACCP előírásainak. A termékek egy része raktárról elérhető, vagy jellemzően rövid szállítási idővel kell számolni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LIEBHERR Wkr 1811 Borhűtő 145L” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A kategória további termékei

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás