EKA 664 P

Ár: Kérjen ajánlatot!
Cikkszám: EKA 664 P Kategória:

Légkeveréses sütő – látványsütő, 6db 60×40-es tálca kapacitás, kívül belül rozsdamentes, elektromos üzem, tartósínek osztása: 80 mm, 100-275°c közötti hőmérséklet szabályozás elektromechanikus vezérlés, 2db ventilátor forgásirány váltóval, gyors előfűtés, belső világítás, rozsdamentes acél külső és belső burkolat, dupla rétegű jobboldalra nyíló üvegajtó. Nettó tömeg: 92kg. Minőségi Olasz gyártmány


Kiszállítási díjtáblázat

40kg alatti, kézi csomagok házhoz szállítási díjai:nettó díj/csomag
100 000 Ft nettó rendelési érték alatt3990 Ft
100 000 Ft felettDÍJMENTES
+ utánvét esetén kezelési költségaz összeg 1%-a
40kg feletti vagy terjedelmes* vagy raklapos csomagok:
200 000 Ft alatt 11990 Ft
200 000 Ft felett DÍJMENTES
+ utánvét esetén kezelési költség az összeg 3%-a, minimum 3000 Ft+ÁFA

A csomag összekészítés, becsomagolás díjmentes! Amennyiben a Magyar Postával szeretné elszállíttatni a csomagot, kérjük rendeléskor jelezze felénk!

A házhoz szállítás minden esetben a rendelés során megadott házszámig történő sérülésmentes kiszállításra vonatkozik hétköznap 8 és 17 óra között. Az esetleges emeletre történő feljuttatást, csatlakoztatást, beüzemelést ez a szolgáltatás nem tartalmazza. A raklapos áruk kiszállítása emelőhátfalas autóval történik.

A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén azonnali jegyzőkönyv felvételét kell kérni.

Sérülésre vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen rögzítésre kerül.

* terjedelmes: 140cm-nél hosszabb a csomag, vagy az övmérete 300cm-nél nagyobb. (1 x leghosszabb oldal + 2 x második oldal + 2 x harmadik oldal)

Eka

A Tecnoeka egy 1978-óta működö, olasz gyártó, aki az ipari sütőkre specializálódót éttermeg, pékségek, boltok, üzemek, étkezdék részére. Cristina Lora tulajdonos-ügyvezető kiemeli, hogy mára már az egész világon számíthatnak a szakemberek a gyártó minőségbiztosítására, és a vállalati értékeinek képviseletére:
  • Megbízható termékekkel elégítjük ki a vásárlóink igényeit, akire jellemző, hogy minőségükben, hatékonyságukban, technikai fejlettségükben, teljesítményükben és egyszerű használhatóságukban is a vásárlókért születnek
  • Célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel tegyük egyszerűbbé a munkát azok számára, akik a mi sütőinket választják.
  • a készülékek 100%-ban olasz termékek, minőségi kompromisszumok nélkül
https://www.youtube.com/watch?v=oOWNnHsRXVQ&feature=emb_logo

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EKA 664 P” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A kategória további termékei

Válassza ki a megjelenítendő tulajdonságokat
  • Kép
  • Leírás
  • Weight
  • Méretek
  • Egyéb adatok
  • Elérhetőség
Kattintson a sávon kívülre az elrejtéshez
Összehasonlítás